top of page

Trilogin om Livstjuvarna
1 bok: 169 kr
3 böcker: 409 kr
Frakt och signering ingår.

 

trilogin.jpg
About
OM
FÖRFATTAREN

Linda Andersson föddes 1981 i den skånska småstaden Eslöv. Där bor hon än idag, tillsammans med sin man och son i ett litet radhus, trots att hennes drömmar alltid varit större.

För vad det än har handlat om har hon drömt stort. En del drömmar har skjutits på framtiden, men den största drömmen, den om ett författarskap, har aldrig gått att pausa eller skjuta på.

 

Livstjuvarna, Halvsjälarna och Tidssystrarna utgör tillsammans den nu kompletta trilogin om Livstjuvarna.

Innan Linda gjorde fantasydebut skrev hon både äventyrs- och feelgoodromaner. Men eftersom hon alltid läst och älskat fantasy var det något av en befrielse att äntligen ta steget och själv skriva fantasy.

Förutom trilogin medverkar Linda i ett antal novellantologier: Stora Dockantologin (2019), Sommarmystik (2020), Sommarsjälar (2022), Julskuggor (2022).

Hösten 2022 tog hon steget att starta eget förlag: MoonTail Förlag. Ett förlag i mikrostorlek med utgivning inom fantastiken.

TRILOGIN OM LIVSTJUVARNA

Livstjuvarna

julskuggor.jpg

Halvsjälarna

Julskuggor

En antologi av nio författare på temat mörk jul.

SLUTSÅLD (hos mig)

Finns ex kvar hos mina medförfattare samt i nätbokhandeln.

Skärmbild (68).png

Tidssystrarna

My Books
Press
PRESs & recensioner

"Det här är en klart annorlunda fantasybok och fungerar även att läsa som vanlig ungdomsroman. Författaren har en spännande idé och bygger kreativt upp en detaljrik sekundärvärld. Det är en modern, ungdomlig variant av Dantes Den gudomliga komedin." ...

Anna-Karin Närkling

BTJ-häftet nr 13, 2019

Events
MoonTail förlag
logobas insta.jpgMoonTail Förlag startade oktober 2022. Ett mikroförlag med avsikt och förhoppning att kunna ge ut fantastik i alla dess former - fantasy, skräck, spökhistorier - både för barn, tonåringar och vuxna.


 

KÖPA Böckerna

En bok - Pris: 169 kr 

3 böcker - 409 kr 

Frakten ingår

 Skriv vilken av böckerna ni vill köpa och om den ska signeras. Betalning sker via Swish efter att jag bekräftat beställningen. Vill ni hellre ha faktura? Det fixar jag.

Meddelandet är mottaget

Contact
bottom of page